Garancia

Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk!
Növénytelepítés:
Amennyiben cégünk végzi a rendszeres kertfenntartást, ill. van locsolórendszer: 1 év cseregarancia (Ültetés utáni 1 évben teljeskörű cseregarancia, tehát ha a növény kipusztul, cseréljük ahányszor szükséges).
Amennyiben NEM cégünk végzi a fenntartást, vagy alkalomszerű fenntartást végzünk, ill. nincs locsolórendszer: 1 hónap cseregarancia (Ültetés követő 1 hónapig cseregarancia, tehát ha a növény kipusztul, 1x cseréljük a növényt ültetési időszakban).
Amennyiben cégünk átadja az ügyfélnek a kertépítői kedvezményeit (pl. Társasházaknál), tehát az ügyfél beszerzési áron kapja meg a növényeket – nem, tudunk garanciát vállalni. (Mivel minőségi növényanyagot használunk, talajcserével, szakszerűen végezzük az ültetést, megfelelő ápolás mellett nem szokott gond lenni a növényekkel.)
Térkőburkolat készítés:
Kivitelezéstől számított 1 éven belül teljeskörű garancia süllyedésre, (amennyiben a burkolat rendeltetésszerűen lett használva, pl. gyalogosforgalomra készült térkőre nem ment rá autó)
Gyepszőnyegfektetés: 1 hónap letapadási garancia locsolórendszer megléte esetén. Locsolórendszer hiányában sajnos nem tudunk garanciát vállalni.
Füvesítés fűmaggal: Locsolórendszer megléte esetén vállaljuk az egyenletes kelést. Locsolórendszer hiányában sajnos nem tudunk garanciát vállalni.
Automata locsolórendszer tervezése, kiépítése: 1 év garancia.
Kertgondozásra, fűnyírásra, metszésre: Elégedettségi garancia.
Növényvédelem, vegyszeres gyomirtás: 6-24 órán belül hulló csapadék esetén a gyomirtás, növényvédelem – vegyszertől függően – hatástalan. Amennyiben az időjárás előrejelzés csapadékos időt jósol a vegyszeres kezelést csak a megrendelő kérésére végezzük el, ilyenkor nem tudunk garanciát vállalni a kezelés sikerességére.
A garancia vállalásnál is a korrekt hozzáállást tartjuk elsődlegesnek, ha mi hibáztunk elismerjük és javítjuk a hibát. Amennyiben további kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!