Garancia

Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk!

Növénytelepítés: Amennyiben cégünk végzi a rendszeres kertfenntartást, ill. van öntözőrendszer: 1 év cseregarancia (Ültetés utáni 1 évben teljeskörű cseregarancia, tehát ha a növény kipusztul, cseréljük ahányszor szükséges).

Amennyiben NEM cégünk végzi a fenntartást, vagy alkalomszerű fenntartást végzünk, ill. nincs öntözőrendszer: 1 hónap cseregarancia (Ültetés követő 1 hónapig cseregarancia, tehát ha a növény kipusztul, 1x cseréljük a növényt ültetési időszakban).

Amennyiben cégünk átadja az ügyfélnek a kertépítői kedvezményeit (pl. Társasházaknál), tehát az ügyfél beszerzési áron kapja meg a növényeket – nem, tudunk garanciát vállalni. (Mivel minőségi növényanyagot használunk, talajcserével, szakszerűen végezzük az ültetést, megfelelő ápolás mellett nem szokott gond lenni a növényekkel.)

Térkőburkolat készítés: Kivitelezéstől számított 1 éven belül teljeskörű garancia süllyedésre, (amennyiben a burkolat rendeltetésszerűen lett használva, pl. gyalogosforgalomra készült térkőre nem ment rá autó)

Gyepszőnyegfektetés: 1 hónap letapadási garancia öntözőrendszer megléte esetén. Öntözőrendszer hiányában sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Füvesítés fűmaggal: Öntözőrendszer megléte esetén vállaljuk az egyenletes kelést. Öntözőrendszer   hiányában sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Automata öntözőrendszer tervezése, kiépítése: 1 év garancia.

Kertgondozásra, fűnyírásra, metszésre: Elégedettségi garancia.

Növényvédelem, vegyszeres gyomirtás: 6-24 órán belül hulló